Shake that!

Product van de week: MILKSHAKE

Oh yes, het product van de week is de hemelse milkshake met vers fruit! Om onszelf te troosten dat het laatste zonnige verlengde weekend is aangebroken, drinken we met zijn allen deze frisse lekkernij. Live ge-shake-d in onze winkels vol vers fruit! Kom langs en laat je verwennen!

Shaken since 1885

De eerste meldingen van Milkshake doken op in 1885 in de Verenigde Staten. Toen nog niet in het bezit van elektrische mixers, gebruikte men eieren om de smeuïge textuur te verkrijgen. Pas in de jaren 20 werd de Milkshake met ijscrème, zoals we ze nu kennen, alomtegenwoordig in Amerika.

 

 

Pure traditie in een nieuw jasje

Nu, bijna 100 jaar later, brengen wij de Milkshake terug tot bij jou in zijn puurste en meest traditionele vorm: vers gemixt en boordevol fruit!

milkshake
Bananen Milkshake vers bereid in de winkels

In onze winkels kan je kiezen tussen de Milkshake met banaan of aardbei. Het authentieke recept bevat ons ambachtelijke vanille-ijs, melk en het vers fruit naar keuze. Eén en al pure traditie!

Hangover? Milkshake!

Wist je dat een Milkshake de perfecte remedie is na een zwaar nachtje uit? Een bananenmilkshake met een klein beetje honing en de kater is zo verdwenen! Geloof je het niet? Gebruik het dan toch gewoon als excuus 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *